Seks u prirodi sa suprugom najboljeg prijatelja

Počeo sam pumpati uhvativši ju za bokove i uskoro sam ga ugurao do kraja, te sam nastavio u tom tempu. Čulo se samo šljapkanje, lupanje mojih jaja o njene butine i njeni isprekidani uzdasi..

Dobio sam informaciju da se prodaje jedan teren blizu mene uz samu rijeku, te sam javio Ediju, ali pošto je on bio van zemlje, rekao mi je da javim Silviji, jer je to ionako njena ideja. Di ćeš bolju izliku da ju nazovem.

Kad sam joj rekao zbog čega ju zovem bila je oduševljena, te me je upitala:

- Da li ti odgovara da dođem sutra oko 10 sati?

- Naravno -rekoh- dođi do moje kuće u dolini. Tamo se nađemo.

Jedva sam dočekao jutro. Pošto sam bio na godišnjem, a supruga je otišla raditi, spremio sam se i otišao do vikendice. Došla je sat vremena kasnije. Bila je utegnuta u hlače i majicu, a na nogama je imala gojzerice. Nasmijao sam se vidjevši ju tako. A na njen upitni pogled samo sam rekao:

- Ti si već spremna za poljoprivredu?

- A neeee...za izlet u šumu -rekla je kroz smijeh- a i ti bi se mogao tako obući.

Kimnuo sam glavom, te obukao gojzerice, pa smo sjeli u moj terenac i odvezli se do terena koji se prodavao. Vlasnik nas je tamo već čekao, te sam ih upoznao i ostao čekati kraj auta dok su njih dvoje obilazili teren. Nakon nekih dvadesetak minuta su se rukovali i pozdravili. Ja sam mahnuo vlasniku i pričekao da Silvija uđe u auto. Ostali smo sami i odmah je stavila svoju ruku na moje međunožje i počela mi stiskati kurac preko hlača.

 

- Daj mi pokaži malo okolinu...šumu, da budem konkretna -rekla je tiho.

- U redu -promrmljao sam dok mi je i dalje stiskala kurac.

Vozili smo se nekih petnaestak minuta dok nismo ušli duboko u šumu. Stao sam na jednoj čistini koja je bila okupana suncem. Ugasio sam motor, a ona je izašla iz auta i pozvala me van. Kad sam došao do nje zagrlila me je i poljubila, a ja sam svoje ruke smjestio na njenu napetu stražnjicu i mijesio ju. Ona je samo uzdisala, a u jednom trenu se odmaknula i upitala:

- Imaš li kakvu dekicu u autu?

Kimnuo sam potvrdno i otišao do auta. Izvukao sam dvije dekice i kad sam krenuo prema njoj vidio sam da je već skinula gojzerice i majicu ispod koje nije nosila grudnjak, te je krenula otkopčavat hlače. Raširio sam dekice i krenuo skidat gojzerice. A kad sam počeo skidat majicu došla je do mene i počela mi skidat hlače, te ih skinula skupa sa gaćama. Kurac mi je iskočio i lupio ju po licu, a ona ga je brže bolje strpala u usta i pokušala progutati do kraja. Malo se je zagrcnula, ali nije odustajala od njega. Uskoro ga je pustila te je bio sav slinav i mokar. Skinula je gaćice i okrenula mi se leđima, te kleknula četveronoške i isturila svoju guzu i picu prema meni. 

Kleknuo sam iza nje, te sam zabio svoj jezik u njenu vlažnu picu, a prstima sam trljao klitoris. Iz nje je samo curilo, a ona je stenjala. Podigao sam se i namjestio kurac na ulaz u njenu mokru picu i počeo lagano ulaziti. Ušao sam skoro do kraja bez zaustavljanja uz njen uzdah:

- Ahhhhhhh....čovječe...toooo....mmmmmmmmm

Počeo sam pumpati uhvativši ju za bokove i uskoro sam ga ugurao do kraja, te sam nastavio u tom tempu. Čulo se samo šljapkanje, lupanje mojih jaja o njene butine i njeni isprekidani uzdasi. Svršila je već dva puta, a uskoro sam i ja osjetio da mi dolazi te sam ubrzao tempo. Uskoro sam počeo svršavati i zabio sam ga do kraja u nju i zalio joj unutrašnjost vrelom spermom. Ona je samo ciknula i stiskala mi jaja rukom kao da ih želi iscijediti do kraja.

Odmaknuo sam se, a iz nje je krenula moja sperma. Ona se okrenula i počela mi lizati i ljubiti kurac, te ga je uskoro potpuno očistila. Ja sam legao na leđa, a ona me je opkoračila i stavila moj ne tako tvrdi kurac u svoju picu i počela miješati kukovima, te se micati naprijed nazad dok je rukama milovala svoje grudi. Ja sam uživao u pogledu na nju, te sam stavio jednu ruku uz svoj kurac i stimulirao joj klit. Uskoro se počela grčiti i svršavati, a njeni sokovi su zalili moja jaja i slijevali se niz moju guzicu na deku.

Ona se ispružila preko mene i zagrlila me te mi je ljubila prsa. Bili smo znojni i uspuhani, te nam je godio mali odmor. Pošto je u blizini bio malo širi potok predložio sam da se odemo malo osvježiti. Pristala je, te smo navukli samo gojzerice i onako goli otišli tih desetak metara do potoka. Tamo smo ih skinuli i ušli u vodu koja je bila ledena. Njoj su se bradavice trenutno ukrutile, a koža joj je bila naježena, te se stisla uz mene. Zagrlio sam ju, a od dodira njenog tijela počeo mi se dizat kurac. Ona me je pogledala ispod oka:

- Nije ti dosta?

- Uz tebe? Nikad -široko sam se nasmijao.

- Vraže jedan -rekla je kroz smijeh i počela mi milovati kurac.

Okrenuo sam ju i onako stoječki sam joj ga stavio s guza. Držao sam ju za trbuh i za grudi i polako joj ga zabijao. Ona je samo mrmljala i držala me za glavu. Ja sam ubrzavao ritam i zabijao ga sve dublje, a ona je stenjala sve jače. U jednom trenutku smo zamalo pali, pa sam joj rekao da se nasloni na drvo uz obalu, a ja sam ga ponovo vratio natrag u njenu vrelu macu i nastavio ga zabijati još jače. Ona je samo cvilila i dahtala, te svršavala...Uskoro sam i ja te sam se ispraznio u nju. Čim sam ga izvadio iskočila je iz vode i uzela gojzerice te odskakutala do dekica, te se odmah počela oblačiti. Kad sam došao rekla je:

- Hajde oblači se!!! Smrzla sam se dolje. 

- U redu...idemo do kuće, važi?

- Može...samo da se zgrijem.

Došli smo ubrzo do kuće i ušli, te sam joj predložio tuširanje, a pomisao na toplu vodu ju je oraspoložila, te se skinula brzo i otišla u kupaonicu. Ja sam se isto skinuo i otišao za njom, te smo skupa bili ispod tuša. Ja sam ju šamponirao i trljao po tijelu, te lagano prelazio po grudima, a kad sam sa spužvicom prešao preko njene pice samo se je stresla od užitka i naslonila na zid, te lagano raširila noge. Ja sam joj nastavio trljati spužvicom picu i klit, a jedan prst sam joj stavio i u guzu. Ona se je tresla, a bradavice su bile tvrde i velike kao dva lješnjaka, te sam ih malo gricnuo. To je izgleda bilo dovoljno da aktivira orgazam u njoj. Tresla se je i skliznula na pod kade sa blaženim izrazom na licu:

 

- Ohhhh...ovo mi je trebalo. 

- Sad kad mi budeš susjeda moći ćemo više ovako. Zar ne?

- Hahahaha...preselit ću se na svoje imanje. Iznajmit ću te za duboko oranje -rekla je kroz smijeh.

- Jel na obje rupe ili.... -sad sam se i ja smijao.

- Naravno da na obje...a šta si ti mislio?

- Pa danas smo samo jednu, pa da se možda nisi predomislila od zadnji put?

- A neeee...iako me je guzica boljela cijeli dan -rekla je sa smješkom- ali danas ne bi drugu rupicu, ako se slažeš?

- Nema problema. -rekoh i podigoh je- Hajde sada, moraš mužu javiti da si postala zemljoradnik.

Pljesnuo sam ju po guzici i istjerao ispod tuša. 

Kad je odlazila dogovorili smo se da dođem sutradan kod nje, radi druge rupice i da joj pomognem oko ugovora.


Pusica

177 Erotske priče VIP post

Komentara