Zaželio sam se mirisa i okusa starijih žena

Jednostavno sam se poželio starijih dama.. Zaželio sam se mirisa i okusa starijih žena, pa sam neko vrijeme lovio takav tip žena na chatu..

 Pribjegavao sam raznim tehnikama, ali kad bi rekao svoju pravu dob dobijao sam uvijek nogu.. Sve dok jednog dana nisam ulovio Divnu..

Divna je dolazila iz primorja, živjela je sa mamom i sinom, savršeni ulov samo da je bila bliža.. Opisala mi se kao brineta, taman visine i težine, dobrih cica, a boljih nogu... 

Kita je već proradila, morao sam nekako ulovit Divnu.. Počeli smo chatati, pričat gluposti i svega pomalo dok nismo razmjenili brojeve.. Još uvijek nije znala moju dob, šanse su mi porasle odmah sam pomislio.. Još koja poruka kad je poslala sms da bi htjela pričat sa mnom.. Nevoljko sam pristao jer bi izvisio ovako ili onako.. Nazvao sam ju, a s druge strane je bio ugodan i nježan glas.. Riječ po riječ, ne znam kako ali uspjeli smo razgovarati nekih 10-tak minuta kada sam se ispričao zbog neke prijašnje obaveze ali da se javi slobodno smsom.. Malo smo kasnije tipkali i ničime nije shvatila da imam 24 godine, a ona 43..

Javila mi se idući dan sa onim normalnim, kako si, šta se radi itd. Malo smo tipkali dok odjednom nije sletjela poruka kako je sinoć mazila mačkicu jer ju je uzbudio moj glas, kako je bila sva vlažna nakon našeg razgovora da je morala promijeniti gaćice... Auu, pomislio sam, otvorilo mi se.. Uspio sam ju nagovoriti da ćemo se opet čut navečer i da ću joj ovaj put ja pomoći da se mazi... I to sam učinio... Nazvao sam ju, pričao, šaputao dok je ona rukom klizala po svojoj mačkici.. Taj phone sex je trajao nekoliko dana dok nije javila da dolazi u moj grad..

 

Odlučio sam riskirati, kako sam znao da ima mms poslao sam joj sliku kare i napisao joj nešto u stilu, glasom sam te odveo do orgazma, a šta ću tek s njim? i imam 24god ako ne znaš... Prolazile su minute, odgovora nije bilo.. Prošao je čak sat, a sa druge strane ništa.. Pomirio sam se sa činjenicom da ništa od jebačine, ali sam bio ponosan što sam stariju ženu dovodio do orgazma svojim glasom... Kad nakon dobrih 3,4 je stigla poruka da je slobodna tad i tad jel imam vremena... Uspio sam.. Gospođa broj 2 pada.. Dogovorili smo se brzo i lako..

Prošlo je još par dana, stigao je vikend a ona u moj grad.. Prvi dan je provela nećaka, a drugo veče smo se mi nalazili..

Došao sam autom po nju na mjesto dogovora, a tamo me je čekala stvarno brineta, nekih 170cm 75kg, cice neke solidne četvorkice, oble guzice i dobrih nogu koje su krasile najlonke i neke štiklice..Ušla je u autu, pozdravili se i samo me pogledala i rekla ti si taj? nasmijao sam se, a ona je rekla vozi. Kako je bila večer, uzeo sam ključeve od vikse jer sam znao da starci neće doći. Za 10tak minuta smo došli pred viksu, parkirali se i krenuli unutra.

Otvorio sam viksu, ljubazno pitao želi li degustirati domaće vino, čitaj ubi me brzo    na što je pristala. Donio sam bokal vina iz podruma, degustirali smo vino, malo se gledali i neobavezno čavrljali kad sam ju pitao jel joj još seksi glas.. Divna me samo pogledala i klimnula glavom dok je prislanjala čašu na svoja usta.. Spustio sam čašu i obuhvatio je rukama, usne spustio nježno na njen vrat.. klizio sam joj jezikom dok je ispijala vino.. Spuštao sam se gore dolje dok se nisam spustio ravno u njen dekolte.. Ruke su pohitale na njene grudi dok sam ju ljubakao djeliće cica što su virile van grudnjaka.... Mjesio sam joj nježno cice... Zavlačio jezik što dublje u dekolte... Divna je spustila čašu i samo pritiskala moju glavu o njene grudi....

Poljubac po poljubac, trzaj jezikom lijevo desno i krenulo je skidanje. Komad po komad i ubrzo je žena divnih mliječnih cica stajala ispred mene dok je spuštala suknju.. Nisam ni ja zaostajao, ubrzo sam bio u boksericama.. Ovaj puta uskim pa je kvrga bila veoma vidljiva.. Krenuli smo prema krevetu, a ja sam ju samo okrenuo i u sekundi je bila nagužena a dupe koje su skrivale najlonke i bijele gaćice ispod njih me je zvalo k sebi.. Polako sam joj zubima počeo skidati najlonke dok su mi ruke plovile po cicama.. Nisam uspjevao, moram priznat pa sam si pomogao malo rukama.. Spustio sam joj najlonke do kraja, skinuo polako, a oči su mi bile uprte na malu mrljicu na njenim gaćicama koja je svakim trenom bila sve veća..

Divna je bila toliko napaljena da su njene vaginalne sokove upijale bijele gačice.. Liznuo sam ju preko njih, primio rukama gačice i potegnuo u jednom potezu.. Okruglo dupe se pojavilo pred mojim očima.. Sa gačicama oko koljena, primio sam ju za guzicu i raširio guzove... Zario sam joj jezik što sam dublje mogao.. Jebao sam ju jezikom a Divna je uživala toliko da nakon svega nepune minute dvije svršila...

spustio sam joj gaćice do kraja nakon što je svršila, podignuo je i okrenuo na leđa.. Polako sam ju spustio na krevet, raširio joj noge i ugledao obrijanu pičku debelog klitorisa koji viri van, a ružičaste usmine te zovu na lizanje.. Spustio sam se među butine i zario jezik opet.. Lizao sam ju slasno, uživala je u svakom mom pokretu jezika.. Ubrzo je svršila ponovno..

Podigao sam se, skinuo bokserice i popeo se nad nju.. Stavio sam joj svoj nabrekli kurac u usta, a rukom počeo mazit ju po pički.. Pička joj je sva nabrekla, vlažna kao najkišovitiji dan u godini, a Divna je gutala moju karu.. Primila se za dupe i pušila svaki milimetar moje batine.. Lizala me polako, a moje ruke su radile po njenoj zreloj pički... Izvadio sam karu i namjestio ju za ulaz.. Primio sam joj noge rukama, raširio ih a ona je raširila svoje ruke potpuno se opustivši.. Stavio sam joj karu u pičku...

Njena mokra i topla rupica je jedva dočekala moj  dolazak... Ulazio sam sve dublje i dublje, svakim pokretom sam sve više stavljao karu u njenu pičku... Uživali smo oboje lagano uzdišući.. 

 

Pa smo malo okrenuli položaj kad nam je dosadio.. Jebao sam ju zguza dok je ona potpuno ležala na krevetu..  Mjesila je svojom guzicom dok sam ju karao, a usputno si trljala klitić uz krevet.. Primio sam ju za kosu i nabijao karu.. Izgledalo je da uživa, sve je bila glasnija i sve je jače vrtila guzicom.. Dok jednog trena nije počela trzat svojim tijelom, a pička eruptira.. Njeni sokovi su navirali van a moja kara je ulazila unutra.. 

Mjenjali smo položaje, ramjenivjali smo dodire i poljupce.. Zajahala me, a ja sam joj uspješno gurnuo prst u dupe, ali više nisam smio. Vrtila je guzicom, mjesila svoje cice dok me gledala u oči.. Minutu po minutu, sekundu po sekundu bio sam sve bliži svršetku.. Ali htio sam ju jebat zguza u pravom psećem položaju.. I to mi se ispunilo.. UValio sam joj kurčinu duboko i jebao sve brže dok nisam osjetio da mlaz dopire.. skočio sam i pošpricao je po dupetu i nogama, a Divna je samo razmazala moju spermu po svojoj guzici..

Popušili smo cigaretu, popili vino i spremili se jer Divna je imala još nešto dogovoreno. Odveo sam ju doma, više se nismo vidjeli, čuli se ponešto tako da znam da se udala i da se nadam da je sretna i da jebe kako spada..


Pusica

177 Erotske priče post

Komentara