Nestašni tek tako I DIO

Mama i ja već neko vrijeme provodimo se skitamo uzivamo sve više i više a naš zivot je dobio totalno neku drugu dimenziju koju sam odlucio da podijelim sa dragim čitaocima koje zanima ova tema.

Imam 22 godine i živim sa mamom u Bosni, predgradje Sarajeva i moj nadimak je Nedo a mama Ena.

Već 8 godina mama se razvela od moga oca i ima 45 godina trenutno otac zivi i radi vani skoro rijetko da se cujemo i kontaktiramo.

Jedva nekako sam uspio završiti srednju školu a trenutno povremeno nesto radim ako ispadne prilike kao i moja mama koja radi u jednoj firmi u kojoj su plate i primanja minimalne i veoma male kao i situacija u drzavi nije bas sjajna pa smo se vec navikli na skromnost kao i mnogi srednje klase.

Moji roditelji su se razveli kada sam imao 14 godina sporazumno i otac je povremeno korektno i fer slao novac ne cesto ali jeste i to nam je veoma pomoglo u situaciji u kojoj smo.

Živjeli smo u jednoiposobnom stanu mama i ja, sto je bilo veoma komplikovano zbog intime koja zbog situacije nije bila bas na nekom nivou.

Iako sam imao svoju manju sobu gdje sam spavao i mama je imala pregradjenu sobu manju takodjer a dnevni boravak i kupatilo i balkon je bio tek toliko da se osjecamo komotno  jedva za dvoje.

Od kako se mama razvela ja sam bio krenuo u srednju skolu i nisam bas imao volju da ucim a mama je imala mnogo obaveza da i nije bas toliko kontrolisala moje izostanke i ocjene pa sam se opustio totalno.

Redovno sam izostajao iz skole volio sam da vrijeme provodim kuci za racunarom ili sa drugarima vani pretezno sa skolskim drugarima igrali smo pleej stejsn uvijek često kod druga Edija ili kući kod nekog od mojih drugara kome je stan bio slobodan.

Mama je bila osim posla volila je da izadje skita još više od kako se razvela, naime ni u braku nije bila bas pretjerano vezana za kuću drugim rijecima volila je da švrlja pa je i to bio jedan od razloga razvoda moje mame i oca a navodno je otac saznao da ga vara i to ne samo jednom vec vise puta.

Pa da budem iskren mama je izledala veoma dobro za svoje godine a sada izgleda isto mozda cak i bolje, ono veoma elegantno grudi srednje, visine 170 cm otprilike kraća smedja kosa idealne kilaze oko 60kg otprilike linija perfektna, uz to uvijek dotjerana sredjena kratke suknjice štiklice uvijek visoke potpetice sandale da ne spominjem uvijek neke egzotićne jebozovne najlonke u sexi izdanju kao neka popaljena klinka od 20 godina u potrazi za dobrim frajerima.

Od kako se razvela postala je još razuzdanija slobodnija i osim par kratkih veza sa nekim starijim likovima nije imala neku vezu niti brak poslije toga več uglavnom koliko sam shvatio bila je u fazonu skitnja cuganje i slicno.

Krenuo sam u treči razred srednje škole i skoro punoljetstvo se blizilo kao i mnogi moji drugari iz skole bili smo u godinama u kojima je picka bila glavna tema jos uz to sve po baksuzluku srednja skola koju smo pohadjali je bila takvi smjerovi gdje su bili sve muškarci.

Počelo je redovno drkanje, i pricanje komentarisanje svega i svacega po školi jos uz to sve facebok prepun zenskih pa se uvijek nesto moglo komentarisati i uglavnom se sve svodilo na neko drkanje a rijetki u školi su imali cure u tim godinama i mogli da se pohvale da su nesto zbarili.

Naravno zivjeli smo u stanu mama i ja u jednoj opustenoj atmosferi gdje smo ne rijetko mama i ja komentarisali o svemu i svacemu ali nekako mama je uvijek ta koja je prelazila granicu i ne rijetko onako uz opustenu kucnu atmosferu i neko vino znala je da isprica i neku dogodovstinu ili neku propalu avanturu ili da se pohvali mada uglavnom avannture su se svodile u zadnje vrijeme na jednu noć sto sam primjecivao.

Mama je bivala sve opustenija i otvorenija a i ja sam onako sve češće volio popiti vino sa njom uz muziku i pričati o svemu i svačemu.

Počeli smo i ne rijetko izlaziti skupa po kafičima u šetnju i na more naravno smo bivali skupa pa tako da se sve svodilo na to da smo zivjeli sto na sat.

Vrlo često mama je počela da skita i da dolazi kasno, a nekad ujutro što me je navelo na jednu pomisao.

Bio sam jako znatizeljan zapitkivao sam često i radoznalo a ona se uvijek nekako pravdala da je bila tamo ili vamo spominjala je uvijek neke likove sa kojima je navodno u vezi kako jee upoznala nekog kako je sa nekim ovim ili onim tek toliko samo da bilo sta kaze da zadovolji moju radoznalost.

Naravno vrlo brzo jednu večer uz vino popili smo malo više mama mi je priznala da se svud okolo priča da se kurva za novac te dali sam čuo o tome i šta sam sve čuo.

Rekao sam čuo sam nešto a ona je insistirala da kazem sta sam čuo.

Pa ništa posebno ovuda po komšiluku i negdje onako uz put čujem razne komentare kako se krešeš za lovu ali ocekivao sam od nje da mi prizna i gutao sam knedlu.

U vidno pripitom stanju onako je šutila u gledala me nije nista komentarisala ja sam samo trazio da mi kaze da to nije istina a čutnjom je potvrdila ono sto se pričalo.

Znači kurva si ??? tucaš se za lovu krešeš se bio sam onako bijesan i ljut na mamu koja je šutila i sjedila onako na trosjedu i pusila cigaretu i rekao sam joj da je drolja da mi se gadi i pobijesnio sam otisao u svoju sobu i sjeo za laptop.

Poslije par minuta dosla je za mnom u sobu i pozvala me da dodjem da sjednem da mi objasni.

Ipak sam poslije par minuta ustao otisao u dnevni boravak ona je sjedila i pokusala da mi objasni da se desilo tako sve spontano i da nije bas sve kako se prića da nije drolja ali da povremeno provede noć sa nekim uz nadoknadu i da nije bas svejedno i da joj je vrlo loše.

Znam rekao sam.Kako znaš pitala me ?

Pa vidim kako se oblačiš i sta radiš logicno je da si postala fufica trebala si mi odmah reći zelim da znam, rekao sam joj onako smireno i zagrlio sam je.

Počela je u zadnje vrijeme da se nosi vrlo droljasto uske mini suknjice, dopicnjaci štikle body majice do pupka, najlonke halteri samostoječe najlonke i krpice koje su odavale izgled kurve a i sam sam se često uhvatio da razmisljam o tome kako je dobra i kako izgleda vrlo močno pa čak sam sve češće razmisljao o tome kako je jos bolja kad se skine i počeo sam da čitam razne ispovijesti iskustva o zabranjenom odnosu.

Sve je to vodilo ka jednom a to je početak jednog odnosa koji se razvijao polako ali sigurno.

 


Kuravela45sin23

1 Erotske priče post

Komentara