Matorka lažirala da je pijana samo da me odvede u krevet

Ovo je jedna unikatna i istinita priča, a oni koji ne misle tako neka i ne čitaju što se mene lično tiče.

 

Ja sam Marko, živim u malom selu u RS. Imam 25 godina, a ovo o čemu ću pisati desilo se prije nekih 6 godina. Tada sam radio u poljoprivrednoj apoteci kao trgovac i dostavljač. Selo je malo, svi se znamo i često sam posjećivao skoro svaku kuću u selu razvozeći robu. Imao sam tada djevojku sa kojom sam sada u braku. Sex je bio redovan, ništa spektakularno, ali ovo što mi se dogodilo ni dan danas mi nije jasno kako i zašto. Naime bila je subota, kraj radnog dana, natovario sam u kedija nekakvu stočnu hrau i krenu kući i usput da odvezem to jednoj komšinici.

Ona je Vidosava, starija žena, bila je učiteljica u mom selu i meni i mom starom, onda znate koliko je bila stara. Imala je dvije kćerke i jednog sina koji su bili na studiranju. Muž joj je bio van naše države. Inače smo i neki daljni rod. Do sada sam joj bar 100 puta dovozio robu, popio pivo ili kafu… Nikad nikakve misli s moje strane nije bilo što se tiče sexa, a misio sam ni kod nje. Doša sam, po običaju nije me niko dočekao, istovario sam sve na svoje mjesto, jer sam znao gdje šta ide. Zatvorio auto i krenuo prema kući da naplatim.

Pozvonio sam a ona je povikala, uđi otvoreno je sad ću ja. Ušao sam sjeo u dnevni boravak i čekao. Iznenada ona je ušla potpuno gola, vidno pijana. Stajala je, tj. ljuljala se držala flašu rakije u ruci. Ja sam izbezumljeno gledao u nju, takve sise u životu vidjeo nisam. Bile su ogromne, ali jako dobro izgledale. Pička joj je bila rutava. Ona je onako podeblja žena, ali ništa nje totalno opušteno na njij. Š ta bleneš u mene ko da nikad pičku nisi vidio pitala me. Ja skamenjen, neznam šta da radim.

- Pobogu viki (tako smo je zvali) šta ti se to desilo??? Što si se tako sašila rakijetinom?

Što si gola???

Napila sam se jer sam znala da dolaziš, a hoću da me jebeš, tako da mi je trebala hrabrost.

Pobogu kako da te jebem, znaš li ti koliko je godina razlike između nas, a još smo i rod

Ma kakav rod, to što sam ti sa starom neka daleka rodica ne znači da ne možeš da me jebeš.

Ali bila si mi učiteljica

Zar ti se ne sviđaju moje sise??? Zar neželiš da ih mijesiš? A pička?

Hajde da me jebeš, osevapićeš se, niko mi nije kurca dao 20 godina.

Priđe mi, sjede do mene i poče da me ljubi, da mi masira kurac preko hlača, ja se izmičem, a ona poče da plače.

Zašto sad plačeš?

Pa stvarno sam mislila da ću sa tobom danas imati sreće, stvarno mi treba dobra mlada kurčina. Neću još dugo imati prilike da se jebem, već uveliko presušujem. Ja je zagrlim, pomilujem je po kosi, inače se farba u plavo, ima kratku kosu. Pogledam je u oči obrišem joj suze i kako sam inače imao želju da poklopim matoru neku koku kontam što da ne. Poljubimo se strasno, mijesim joj sisetine jednom rukom, a drugom počnem da prebirem dlake da dođem do rupe. Ona mene i dalje trlja preko hlača, a junak se digao poprilično. Otkopča mi hlače i ja ustanem, skine me, uhvati kurac u ruku, počne da ga drka, polju bi mi glavić i poče polako da ga licka i puši. Lagano pa sve žešće i žešće, počela je i cijelog da ga guta. Mumla, kako joj je lijepo, kako voli kurac više nego ljeba da jede. Digao mi se nevjerovatno, mislim da nije nikad ovako. Imala je iskustva pravo. Dok mi ga je dudlala, drugom rukom je pičku pripremala za akciju. Ustala je držeći me za kurac i povukla me za sobom. Ušli smo u njenu sobu, gurnula me na krevet i reče, sad da Viki malo uživa!!!!

Zakoračila me, naštimala kurac na ulaz u pičku i lagano počela da se natiče. Nije baš išlo, bila je suva. Dohvati sa stolića nekakav lubrikant, natrlja mi kitu i ona se lagano spusti na moju tvrdu kurčinu. Jecala je, lagano se mrdajući na njemu, bila je sve vrelija pička joj i polako je počela da se sama vlaži, bivala je sve vlažnija i vlažnija. Ubrzavala je ritam, ja sam joj mijesio sise, hvato je za guzove velike. Bilo mi je pravo lijepo u njenoj pičketini. Ali mi nešto nije bilo jasno, dok smo se ljubili nije joj se osjećao alkohol. Ali nema veze. Jahala me je nevjerovatno dobro govoreći kako joj je lijepo, kako joj je trebao kurac mlad i tvrd. Počela je veoma žestoko da se nabija, da se trza, trese, jeca i onda ogroman vrisak i jako stoskanje međunožja.

- OOOOOJ toooo odkad na krcu nisam svršila, odlično je. Uhhhh tako ti je dobar.

Pala je na mene onako velika, a ja sam joj ga odozdo zabadao.

- Pa ti nisi pijana???’

- Pa nisam, morala sam da odglumim ako me odbijes da mi ne bude frka.

- joj kako si pokvarena.

- Pa morala sam nešto da smislim, već dugo ja ovo želim da uradim a ne znam kako, pa mi je danas palo na pamet ovo.

Ustala je sa mene, počela da ga guta ponovo onako musavog, mislio sam da će se ugušiti i tek tada počeo da je gledam kao ženu kojoj samo kurca treba. Ustao sam i rekao joj da hoću da obrije pičku, hoću da ti ližem.

- Joj pa kako ću, nisam to radila ne pamtim.

- Hajde ja ću ti pomoći.

- Pa zar ne žuriš kući?

- ma ne nema nikog od mojih.

Otišli smo u kupatilo, našla je nekakve biceve od sina joj ne iskorištene i počeli smo da uređujemo tu meni sve ljepšu i poželjniju pičku. Obrijali smo joj pičku, istuširali se i vratili u krevet. Tako je bila lijepa sada ta izbrijana pička da joj nisam mogao odoljeti. Bacio sam se na žestoko lizanje. Lizao sam je duuuugo, zavlačio prste u pičku, Dahtala je, stenjala, gurala mi glavu jače na pičku, a ja sam uživao u njenim sokovima. Lizao sam joj i šupak, ugurao jedan prst u jega i dok sam je jače džarkao po klići i rovario prstom šupče tako je jeknula i ponovo svršila tako jako da sam mislio da će mi slomiti prst u šupku što je bio. Meni kurac hoće da pukne, izdignem se i nabijem joj ga do jaja u pičku, jeknu, poče da miješa uuuhhhh toooo uhhh kako je dobar i tvrd, aj sad je rasturi, ubi boga u njoj.

Ja sam navalio svom snagom, uh kako je bila mokra i vrela kako se dobro jebala miješala… Jaja su lupala po njenom mokrom šupku tucao sam je najžešće što sam mogao, nabijao ga jako do jaja uz šljapkanje jaja o mokru kožu i šupak. Jecala je kako joj je dobro kako će opet da svrši, grebala me po leđima, ja joj grizao bradavice ogromne. Nabijao sam joj ga žestoko zgrčila se stisla mi kurac u piči mišićima i počela opet da svršava a i ja sam bio na kraju, još sam ubrzao i istovario nevjerovatnu količinu sperme u njenu pičku. Nisam ga vadio nego sam polegao na nju, ljubili smo se, stenjali mokri i umorni. pričala mi je kako joj je bilo neopisivo dobro, kako je nikad niko nije tako zadovoljio. Legao sam pored nje, kurac mi je bio polu dignut, mazili smo se, ona se spustila do mog kurca, pušila ga je svojski, dok nije ponovo nabrekao. Onda je otišla do kupatila. Vratila se za nekih 15 ak minuta i rekla da hoće nešto još da proba što do sada nije.

- Šta to ti nisi probala nakon toliko godina?

Nikad me niko u guzu nije jebao a imam želju pogotovo nakon onog malopre sa prstom. I ?

Pa sad sam je pripremila da uđeš, čista je rupa totalno, ne brini se.

- OK iskreno to je i moja želja nasmijah se.

Ponovo ga je dudlala jer je malo opao od čekanja ali zbog saznanja da ću ga trpati u šupčinu njenu, skočio je kao lud, kao da nisam svršio. Naguzila se, ispred mene neviđeno jeben prizor, veliki bijeli guzovi, šupčić se sija od vazelina, ispod prelijepa pička, tačno da se čovjek ne može odlučiti gdje prije da ga ušteka. Polako samo rekla mi je, meni tutnji u ušima, naslonim ga lagano na šupčić i lagano ga guram, stenje, ulazi polako ali sigurno. Išao je dosta lako u nju, što zbog vazelina što zbog veličine rupe. Trznuo sam ga unutra do jaja, jauknula je, pooolakkkoooo booliii tooo

umirio sam se malo i počeo lagano da ga pomijeram u njoj. sve više joj je prijalo, osjetio sam da se igra sa pičkicom, i da mi mijesi jaja, tko je bilo dobro. počela je da stenje sa uživanjem, da miješa guzom, da viče kako joj je lijepo, a ja sam je sve žešće tucao u dupe. guzovi su se talasali od mojih nabijanja. Jecala je, i sve jače trljala pičku ispod. Drhtala je od mojih nabijanja, stezala šupak, tresla se sve žešće i sve glasnije stenjala, a ja sve jače nabijao.

- Svvvvrrrrššššaaaavvvvaaaaammmmmmmmmm vikala je na sav glas tooooo toooooo jebiii meeeee jeeeebiiiii jačeeeee joooooojjjjj kako je doooobroooooo aaaajjjjjjjjj toooooooooo jeeebiiiiii ne žaliiiiiii aaaajjjjjjjjj tako je žestoko svršila da sam mislio kad je pala na krevet da je umrla. Ali na moju sreću nije. Raširio sam joj noge i lizao nevjerovatno mokru i meni mirisnu i ukusnu pičku, šupćić koji je pulsirao. Oborila me i zajahala, nabijala je pičku na moj kurac polako pa žestoko, pa polako pa žestoko, nabila mi sise na lice i nabijala vrelu pičketinu na kurac dok nisam ispustio spermu u nju, ustala je i pušila ga, lizala, očistila i zadnju kap sperme sa njega. Otišli smo u kupatilo, istuširali se,sjeli. onako goli, dohvatila mi je ledeno nektar pivo, a ona pila sok.

Govorila je kako joj nije bolo svejedno da me pita da je jebem, sramila se i bojala moje reakcije, ali da joj sad nije žao. Bogami ni meni sad nije žao što si pitala :). Pričali smo još malo kako ne smije niko nikada saznati za ovo i da kad god hoću navratim do nje da je malo usrećim. Naravno da sam to i radio ali ne dugo, ipak je ona bila stara i nije baš dugo izdržala. Nakon godinu dana je totalno osušila, probavali smo lubrikantima ali nije išlo, tako da smo odustali.

Ali tu godinu smo se karali skoro svaki dan i na raznim mjestima. ali o tom možda neki drugi put.


Pusica

177 Erotske priče post

Komentara